Looking For Anything Specific?

Εμανουέλ Μακρόν - Εμανουέλ Μακρόν: Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη ... : Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

Εμανουέλ Μακρόν - Εμανουέλ Μακρόν: Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη ... : Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ.

«μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς.

Εμανουέλ Μακρόν: Επαγγελματίες ταραξίες με «Κίτρινα Γιλέκα ...
Εμανουέλ Μακρόν: Επαγγελματίες ταραξίες με «Κίτρινα Γιλέκα ... from www.thepressroom.gr
Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι.

«στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή.

Ο Εμανουέλ Μακρόν νέος πρόεδρος της Γαλλίας | Το Κουτί της ...
Ο Εμανουέλ Μακρόν νέος πρόεδρος της Γαλλίας | Το Κουτί της ... from www.koutipandoras.gr
Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ.

Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας.

Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ανδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο τεν λ' ερμιτάζ. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή.

Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Εμανουέλ Μακρόν: Μια χαρά διαφωνούμε και χωρίς τη Βρετανία ...
Εμανουέλ Μακρόν: Μια χαρά διαφωνούμε και χωρίς τη Βρετανία ... from www.anatropinews.gr
Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Τον γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να χαστουκίζει τον εμανουέλ μακρόν κατά της περιοδείας του σε περιοχή της νότιας γαλλίας. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ.

Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο.

Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Posting Komentar

0 Komentar